Услуги

Начало 5 Услуги

Покупка на недвижими имоти

Тази комплексна услуга е предназначена за хората, които са харесали имот, който ние предлагаме или искат да продадат имота си при нас. При нея ние ви запознаваме детайлно с имота – какъв строеж е, къде се намира, какво представлява, положителни и отрицателни черти на имота, организираме огледи, подготвяме всички документи и сме до вас докато не си получите нотариалния акт и ключовете за достъп.

Юридически услуги

Юридически услуги, свързани с покупко-продажба на имот – ще ни е нужно единствено пълномощно от собственика и ние ще приготвим, извадим, и ще ви предоставим всички документи, нужни за покупката на имот. Ще ви запознаем с детайлната картина, ще ви консултираме и ще ви оставим вие да вземете информирано решение дали си заслужава имота, който сте си харесали или не.

Продажба на недвижими имоти

Тази комплексна услуга е предназначена за хората, които искат да си продадат имота чрез нас. При нея ние се запознаваме със собственика и имота, правим снимки и подготвяме всички необходими документи, за да може собственика да продаде имота си възможно най-бързо и лесно.

Консултантски и проектантски услуги

Тук влизат консултации, различни от юридическите. Например ако е нужно преустройство на имот, който сте си харесали, консултация относно ремонт на даден имот, изготвяне на проект за ремонт или изготвяне на проект за интериорен дизайн в модерен и индивидуален стил.

Сравни