Консултантски и проектантски услуги

Начало 5 Консултантски и проектантски услуги

Тук влизат консултации, различни от юридическите. Например ако е нужно преустройство на имот, който сте си харесали, консултация относно ремонт на даден имот, изготвяне на проект за ремонт или изготвяне на проект за интериорен дизайн.

Направи Запитване

9 + 4 =

Всеки стига до момент, в който трябва да ремонтира къща или апартамент. За никого не е новост, че това е огромна работа и един проект за ремонт на апартамент или на стара къща не се създава току така. Има редица подводни камъни, които могат да ви спънат в изпълнението на задачата и в най-добрия случай да ви докарат повече разходи от планираните. Съвет от нас е винаги да се доверявате на консултантски и проектантски услуги от специалист.

Собственикът играе много важна роля в процеса. Той е шефът, докато консултантът ще даде избор например за цветовете на боята. Крайното решение обаче е на собственика, така че не се притеснявайте, че консултантите или проектантите ще ви измъкнат контрола. Проектантът ви показва опции за етажен план, но вие го одобрявате или променяте и тн. Списъкът може да е много дълъг и когато става въпрос за ремонт, който трябва да влезе в някакви времеви рамки, наистина да ви затрудни.

Консултантските услуги могат да бъдат най-разнообразни. Проектантът ще проектира, Архитектът ще чертае, консултантът ще даде насока за проекта. Дизайнерът ще добави крайните щрихи.

Да кажем, че дизайнерът купува мебели, които са твърде големи за стаята? Дали строителят е построил стаята твърде малка? Архитектът използвал ли е остаряла чернова на етажния план? Дали дизайнерът не е объркал поръчката на мебели? И кой плаща за грешката? Всяка страна вероятно ще твърди, че ръцете им са чисти. Чия работа е да намери решение? Най-вероятно на собственика, но когато сте наели консултантски и проектантски услуги, те предварително ще са задали размерите и такива проблеми няма да се появят.

Независимо дали се нуждаете от проектиране на стара къща или пък на апартамент в градската част, ние от DHP, ще стоим зад вас. Предлагаме иновативни, базирани на данни решения в множество сектори.

Водени сме от философията на дизайна, която отчита контекста и климата на даден проект по всяко време и помагаме на нашите клиенти да реализират целите си, като същевременно сме отговорни към обществото и околната среда. Успехите, които постигаме, са изградени върху отношения на истинско сътрудничество с нашите клиенти и вяра в силата на колективното мислене. Ние черпим от глобална мрежа от съмишленици, визионерски архитекти, дизайнерски студия, мултидисциплинарни вътрешни екипи и доверени партньори.

Заедно, съчетаваме знанията на местната общност с авангардна технология, за да предоставим интегрирани и вдъхновяващи среди, от малки поръчки за интериорен дизайн до градски генерални планове и мащабни строителни проекти.

Партнираме си с нашите клиенти, за да предоставим приобщаващ дизайн в различни сектори – създавайки среда в сградите, която отразява многообразието от нужди и улеснява социалната интеграция.

От одити за достъпа и стратегически съвети до проектантски екип и поддръжката на проекти, нашата мрежа от специалисти предлага широка гама от услуги за много сектори. Освен това клиентите ни се доверяват да се ориентираме в непрекъснато променящите се законодателства около приобщаването, като същевременно предвиждаме възникващи нужди, свързани с проблеми като нашето застаряващо световно население и все по-разнообразни общества.

Проекти за ремонт на апартамент ориентирани към хората

Бъдещето на устойчивия дизайн е в подход, който дава приоритет на здравето и благосъстоянието на хората и в крайна сметка на обществото.

Дизайнът, ориентиран към човека, използва интерактивно уеб-базирано проучване, за да се ангажира с широк кръг от потребители на сгради и екипи за въвеждане в експлоатация, за да установят техните специфични приоритети, свързани с благосъстоянието на крайния потребител.

Данните формират набор от индикатори, които се използват от нашите дизайнерски екипи за вземане на информирани и навременни решения, които насърчават и въплъщават ценностите на здравето и благосъстоянието. Това обхваща всичко – от оформлението на помещението, през организацията на плана, до екологичните дизайнерски решения, материалите и спецификацията на системите.

Интериорен и пространствен дизайн при проектите за ремонт на къща

От къщи за гости, вили, къщи за живеене до цели жилищни сгради, нашите проектанти и консултанти вдъхват живот на пространствата. Като отговаряме на нуждите на клиентите и техните ценности и стремежи с отзивчив, индивидуален и висококачествен дизайн, ние създаваме среда, която работи и вдъхновява.

Ние сме посветени на предоставянето на проекти, които използват силата на авангардни технологии и нашите клиенти процъфтяват благодарение на способността ни да решаваме проблеми чрез креативност, сътрудничество и гъвкавост. Този подход ни позволява да използваме нашата водеща в индустрията техническа експертиза, така че да имаме предимство при разработването на динамични интериори за всяка среда.

Инженерство при проектите за ремонтни дейности

Нашият опит в предоставянето на стабилни решения, консултации и съвети на разнообразен набор от клиенти по целия свят от десетилетия. Ние изясняваме основните ползи от инженерните дейности.

Нашите клиенти ни вярват, че не само ще се съсредоточим върху разработването и прилагането на техните изисквания, но и ще комбинираме това с нашия десетилетен опит в традиционните познания за инженеринг на процесите.

От валидирането на дизайна за нови проекти за ремонт до поддръжката за отстраняване на проблеми – нашите прочути знания и опит предоставят на нашите клиенти техническата гаранция, която търсят.

Структурно инженерство

Нашият екип по структурно инженерство съчетава задълбочено разбиране на инженерните принципи, технологичните възможности, строителните процеси и използването в експлоатация – всички те са съобразени с крайните цели на нашите клиенти. А именно проектът за ремонт на апартамент или стара къща.

Нашите топ оферти за продажба и под наем

Студио DELUXE

Продажба

Студио DELUXE

120,000лв.
преди 12 месеца

Представяме Ви това чудесно студио за продажба, разположено на престижният булевард „Витоша“ в гр.София. Това е перфектното място за хора, които търсят уютно жилище в един от най-желаните квартали на града. Стилът на студиото е модерен и елегантен, с ярки и светли тонове, които създават усещане за простор и свобода. Прекрасно балансирано пространство, където всичко […]

120 m2
2
2
Многостаен Апартамент

Наем

преди 12 месеца

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Libero volutpat sed cras ornare arcu dui vivamus arcu felis. Vitae tempus quam pellentesque nec nam aliquam sem et. Fringilla est ullamcorper eget nulla facilisi etiam dignissim diam quis. Nisl tincidunt eget nullam non nisi est […]

250 m2
2
1

Сравни